Valikko Sulje

Kaja kävi ensimmäisellä rokotuksella, ikää siis 12 viikkoa!

IMG_2730

Tämän pennun tapasimmekin ensimmäisen kerran jo pentutarkastuksella muutama viikko sitten. Siitä on kasvettu hurjasti ja reipastuttukin niin ettei pöydällä meinattu pysyä. Ensin Kajan terveyden tila jälleen tarkistettiin: limakalvot, hampaat ja purenta, imusolmukkeet tunnusteltiin ja sydän ja keuhkot kuunneltiin. Sitten Kaja sai rokotteen, jota se ei tainnut edes huomata. Lopuksi tarkistettiin vielä paino. Kaikki vaikutti olevan Kajalla niin kuin pitääkin!

Makupaloja kului, mutta se on näillä käynneillä tarkoituskin! Mitä mukavamman kuvan pentu saa klinikasta ja sen henkilökunnasta ensimmäisillä käynneillä, sen helpompia käynnit ovat jatkossakin. Meillä löytyy joka vastaanottohuoneesta makupaloja tähän ”lahjomistarkoitukseen”, mutta koska ne eivät aina kaikille maistu, on pennulle suotavaa ottaa klinikalle mukaan omiakin herkkuja. Ja mikäli herkut eivät ole koiralle mieluisia, voi käynnille ottaa mukaan vaikka lempilelun.

Neljän viikon kuluttua, eli Kajan ollessa noin 16 viikkoinen, tapaamme jälleen tehosterokotuksen merkeissä. Hyvää jatkoa siihen saakka!