Valikko Sulje

SISÄTAUDIT

Tutkimme ja hoidamme Hiskinmäellä kissojen ja koirien sisätauteja laadukkaasti ja tehokkaasti. Sisätaudit käsittävät paljon erityyppisiä sairauksia, mm. sydän- ja hengityselinten, sisäelinten (maksa, munuaiset), umpieritysrauhasten (kilpirauhanen, lisämunuainen, haima) ja lisääntymiselinten sairauksia. Tyypillisiä esimerkkejä ovat sydämen vajaatoiminta, kilpirauhasen vajaa- tai liikatoiminta ja diabetes.

Laboratoriotutkimuksia teemme laajasti omassa laboratoriossamme. Osa näytteistä lähetetään tutkittavaksi ulkoisiin yhteistyölaboratorioihimme, joista vastaus saadaan parissa päivässä. Röntgen- ultraääni- ja EKG-tutkimuksia teemme päivittäin tasokkailla, nykyaikaisilla diagnostisen kuvantamisen laitteistoillamme. Henkilökuntamme on kouluttautunut laitteiden käyttöön.

Ultraäänitutkimukset suorittaa diagnostiseen kuvantamiseen perehtynyt eläinlääkäri, röntgenkuvauksesta vastaavat hoitajamme. Näin eläinlääkärin aikaa säästyy ajatustyöhön ja kuvantamistulosten tulkintaan. Sisätautien hoito perustuu monen sairauden kohdalla lääkehoitoon ja kontrollikäynteihin tai leikkaushoitoon.