Valikko Sulje

KIRURGIA

Leikkaussalivarusteluumme kuuluu inhalaatioanestesia, monipuolinen valvontamonitori elintoimintojen tarkkailuun ja koulutetut hoitajat anestesiaa valvomassa. Jokaisesta inhalaatioanestesiapotilaasta täytetään anestesiavalvontakaavake potilasturvallisuuden ja dokumentaation parantamiseksi. Eläinlääkäriemme käytössä ovat nykyaikaiset instrumentit, mm. bipolaariset suonen- ja kudoksen sulku/leikkauslaitteet.

Kirurgisiin perustoimenpiteisiimme kuuluvat kastraatiot ja sterilisaatiot, pyometra- eli märkäkohtuleikkaukset, keisarinleikkaukset, kasvainten poistot ja napatyräleikkaukset. Narttukoirien sterilisaatioita teemme myös tähystysleikkauksina.

Vaativammista rinta- ja vatsaontelo-operaatioista teemme mm. pallea-, perineaali- ja nivustyräkorjauksia, anaalirauhaspoistoleikkauksia, vierasesine- ja mahalaukunkiertymäleikkauksia, virtsakivenpoistoja sekä silmäluomi- ja korvaleikkauksia. Otamme maksasta koepaloja tähystämällä ja avoleikkauksena. Teemme häntä-, varvas- ja raaja-amputaatioita sekä joitain ortopedisia leikkauksia, kuten ristisideoperaatioita.