Valikko Sulje

Me Hiskinmäen Eläinsairaalan työntekijät olemme hyvin ylpeitä monipuolisesta klinikastamme. Kehitämme itseämme jatkuvasti, jotta kuljemme alan nykytiedon kanssa rinnakkain. Kouluttaudumme, olemme kiinnostuneita ja rohkeita ottamaan uudet hoitokäytännöt osaksi arkipäiväämme.

Meillä eläinlääkärit suuntautuvat omien kiinnostuksenkohteidensa mukaisesti eri osaamisaloihin, kuten ihosairauksiin, hammashoitoihin, käytösasioihin, ultraääni- ja röntgentutkimuksiin, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, sisätauteihin ja tähystystutkimuksiin. Pidämme sisäisten koulutustemme avulla huolen, että jokaisella eläinlääkärillämme on ajantasaista tietoa eläinlääketieteen eri osa-alueista. Näin voimme taata nopean hoitoon pääsyn jokaiselle potilaallemme. Kaikki hoitajamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita klinikkaeläintenhoidon ammattilaisia. Myös hoitajilla on mahdollisuus lisäkouluttautua omien kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti. Meillä on erityisosaamista mm. tähystystoimenpiteistä, eläinten käyttäytymisen ja kouluttamisen alalta ja eksoottisten eläinten hoidosta.

Klinikkamme historia alkaa Suolahdesta. Eläinklinikka Tisseli & Tasseli aloitti siellä toimintansa kesällä 1994. Alkuaikoina pieneläinten lisäksi hoidettiin isoeläimiä. Eläinlääkäri ja hoitaja ajelivat kotikäynneille hoitamaan lehmiä ja muita tuotantoeläimiä. Vuonna 2001 T&T muutti Äänekoskelle, samaan paikkaan, mistä meidät nykyäänkin löydät!

Ajatus sairaalamuotoisesemmasta toiminnasta alkoi kehittyä. Olimme tehneet yhteistyötä Eläinklinikka Pipetin kanssa jo pitkään. Yhdistimme voimamme ja perustimme Hiskinmäen Eläinsairaalan 1. maaliskuuta vuonna 2009! Vuoden verran olimme auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sinä aikana hoidimme öin ja päivin akuutteja hätätapauksia normaalimman päivittäisen ajanvaraustyömme lisäksi. Potilaita saapui pitkienkin matkojen päästä. Se oli mielenkiintoista ja raskasta aikaa.

Nykyisin keskitymme päivätyöhön ja joustaviin aukioloaikoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme palveluita myös iltaisin. Olemme  avoinna arkisin aamukahdeksasta iltaseitsemään.

Tervetuloa meille!